Dania główne

Sałatka z krewetkami duszonymi na maśle (300g)
45 zł

******

Sałatka z grillowanym łososiem (300g)
45 zł

******

Sałatka Cezar z sosem czosnkowym i parmezanem (350g)
37 zł

******

Makaron tagliatelle z polędwicą wołową w sosie kurkowo-truflowym z parmezanem (400g)
59 zł

******

Makaron tagliatelle z polędwiczką wieprzową w sosie kurkowo-truflowym z parmezanem (400g)
49 zł

******

Czarny makaron tagliatelle z krewetkami duszonymi na maśle z chilli (400g)
46 zł

******

Sandacz duszony na masełku z puree cytrynowym, karmelizowaną marchewką i fasolką, serwowany z młodą kapustą oraz sosem kurkowym (450g)
65 zł

******

Smażony pstrąg podawany z frytkami steakowymi oraz miksem świeżych sałat (500g)
49 zł

******

Łosoś z pieca na szpinaku podawany z puree selerowo-chrzanowym i dipem czosnkowym (400g)
53 zł

******

De volaille z pieczonymi ziemniaczkami oraz miksem świeżych sałat (450g)
39 zł

******

Polędwiczki drobiowe w sosie szpinakowo-śmietanowym, podawane z frytkami steakowymi, pomidorami oraz dipem czosnkowym (450g)
43 zł

******

Dwa udka kacze w sosie pomarańczowo-migdałowym, podawane z puree oraz modrą kapustą na ciepło (500g)
69 zł

******

Schabowy drwala z kością okraszony boczkiem, podawany z pieczonymi ziemniaczkami oraz młodą kapustą zasmażaną (550g)
45 zł

******

Staropolski zraz wołowy w sosie grzybowym, podawany z kluskami śląskimi oraz buraczkami na ciepło (400g)
57 zł

******

Steak z polędwicy wołowej serwowany na rozgrzanym kamieniu wulkanicznym z sosami pieprzowym i czosnkowym oraz frytkami steakowymi i miksem świeżych sałat (450g)
111 zł

******

Dania sezonowe
(zapytaj kelnera)

41 zł

******

 

PRZYSTAWKI
ZUPY
DANIA GŁÓWNE
DLA NAJMŁODSZYCH
DESERY