1.
Sałatka z krewetkami duszonymi na maśle (300g)
45 zł
2.
Sałatka z grillowanym łososiem (300g)
45 zł
3.
Sałatka “Cezar” z sosem czosnkowym i parmezanem (350g)
39 zł
4.
Makaron tagliatelle z polędwiczką wieprzową w sosie kurkowo-truflowym z rukolą i parmezanem (400g)
49 zł
5.
Makaron tagliatelle z polędwicą wołową w sosie kurkowo-truflowym z rukolą i parmezanem (400g)
59 zł
6.
Czarny makaron tagliatelle z krewetkami duszonymi na maśle z chilli (400g)
49 zł
7.
Sandacz duszony na masełku z puree cytrynowym, karmelizowaną marchewką, młodą kapustą i sosem kurkowym (450g)
65 zł
8.
Smażony pstrąg z frytkami steakowymi i miksem świeżych sałat (500g)
49 zł
9.
Łosoś z pieca podawany na szpinaku z frytkami steakowymi i dipem czosnkowym (400g)
53 zł
10.
De volaille z pieczonymi ziemniaczkami i miksem świeżych sałat (450g)
41 zł
11.
Polędwiczki drobiowe w sosie szpinakowo-śmietanowym z frytkami steakowymi, pomidorkami, parmezanem oraz dipem czosnkowym (450g)
43 zł
12.
Dwa udka kacze w sosie pomarańczowo-migdałowym z puree oraz modrą kapustą na ciepło (500g)
69 zł
13.
“DRWAL” – Schabowy z kością żebrową, podawany z pieczonymi ziemniaczkami oraz młodą zasmażaną kapustą (550g)
47 zł
14.
“GIGANT” – Gicz wieprzowa duszona w sosie własnym z rozmarynem, podawana z puree ziemniaczanym oraz młodą zasmażaną kapustą (850g)
79 zł
15.
Zraz wołowy w sosie z grzybów leśnych, podawany z kluskami śląskimi oraz buraczkami na ciepło (400g)
57 zł
16.
“ZBÓJ” – Burger wołowy z frytkami (wołowina 150 gram, sałata, pomidor, ogórek konserwowy, czerwona cebula, bekon, papryczki jalapeno, sos słodko-wytrawny) (450g)
47 zł
17.
Steak z polędwicy wołowej, serwowany na gorącym kamieniu wulkanicznym z sosami: pieprzowym oraz czosnkowym, grillowanymi warzywkami, frytkami steakowymi oraz miksem świeżych sałat (450g)
109 zł
18.
Danie sezonowe (zapytaj kelnera)
41 zł
PRZYSTAWKI
ZUPY
DANIA GŁÓWNE
DLA NAJMŁODSZYCH
DESERY
NAPOJE ZIMNE
NAPOJE CIEPŁE
NAPOJE ALKOHOLOWE