Catering Wielkanocny

******

Żurek na domowym zakwasie z kiełbasą
45 zł — 1 litr

******

Kiełbasa biała własnego wyrobu
49 zł — 1 kg

******

De Volaille
21 zł — 1 szt.

******

Zraz wołowy
33 zł — 1 szt.

******

Roladka drobiowa ze szpinakiem
23 zł — 1 szt.

******

Udko kacze w sosie migdałowo-pomarańczowym
28 zł — 1 szt.

******

Łosoś z pieca (200g)
35 zł — 1 szt.

******

Pstrąg cały w galarecie
47 zł — 1 szt.

******

Kaczka cała pieczona z jabłkiem
109 zł — 1 szt.

******

Pieczeń wieprzowa w galarecie
45 zł — 1 kg

******

Karkówka pieczona w całości
59 zł — 1 kg

******

Schab pieczony ze śliwką i morelą
23 zł — 1 kg

******

Sałatka jarzynowa
49 zł — 1 kg

******

Ryba po grecku
80 zł — 1 kg

******

Bigos z grzybami leśnymi
59 zł — 1 kg

******

Jajka faszerowane pastą z łososia
42 zł — 10 szt.

******

Śledzie w śmietanie
45 zł — 1 kg

******